• Dansk
  • Norsk
  • Dansk
  • Norsk

Privatdatapolitikk hos Svane Reiser

Følgende gjelderfor Svane Rejser ApS med dertil hørende brands

Svane Rejser, Svane Reiser, Cuba Reiser, Cuba Resor, Single Rejser

Svanerejser.dk
caribienrejser.dk
cuba-reiser.no
cubarejser.dk
kuba-resor.se
Cuba-resor.se
peru-rejser.dk
single-rejse.dk
spanienrejser.dk
Svane-reiser.no
sydafrika-rejser.dk
thailandspecialisten.dk

Heretter omtalt som ”Svane Rejser”, ”vi” eller ”vår”.

Hvem er ansvarlig for informasjonen din?

Ansvarlig for behandling av din personlige informasjon:
Svane Reiser

Bagsværd Torv 8
2880 Bagsværd
CVR. Nr. 10280990

Telefon 3535 5345
svanerejser@svanerejser.dk

Personlige data

Svane Rejser håndterer alle personopplysninger i samsvar med personopplysningsloven (GDPR) og EU-forordningen (som trådte i kraft 25. mai 2018).

Hos Svane Rejser respekterer vi gjester på nettstedet vårt og kundenes personvern. Det er viktig for oss at du kan føle deg trygg når du klikker på hjemmesiden vår. Her vil vi prøve å avklare hvordan, hvorfor og hvilken informasjon vi samler inn når du besøker nettstedet vårt og / eller kjøper en tur fra Svane Rejser.

Dataansvarlig

Svane Rejser er ansvarlig for behandlingen av din personlige informasjon på dette nettstedet og alle andre nettsteder som eies og drives av Svane Rejser. Vi bruker eksterne IT-partnere som gir support og sikkerhet i forhold til våre innsamlede og produserte data. Vi bruker kun eksterne IT-partnere som overholder gjeldende regelverk og lover på dette området.

Hva er personlig informasjon?

Personlig informasjon er den type informasjon som direkte eller indirekte kan henvise til deg. Det er f.eks. ditt navn, personnummer, adresse, e-postadresse og dine telefonnummer på både fasttelefon og mobiltelefon. Dette gjelder også reiseinformasjon, som ditt bestillingsnummer, billettnummer, passnummer - alle data som sendes kryptert via vår hjemmeside - og til slutt f.eks. IP-nummeret ditt (IP - Internet Protocol - er fullstendig løst oversatt datamaskinens "telefonnummer").

Hvordan samler vi inn din personlige informasjon?

Vi samler inn informasjonen din på forskjellige måter, men alltid direkte fra deg. Når du bestiller turen på telefonen, registrerer vi noen ganger samtalen. Samtidig ber vi om:
• Fullt navn (som vist i passet)
• Adresse
• Fødselsdato
• E-postadresse
• Telefon
• Forsikringsinformasjon (dvs. hvis du er forsikret i henhold til reisen du bestiller)
• Eventuelle allergier eller lignende. (det er frivillig å opplyse og vi ber om ditt samtykke)
• Om du tar viktige medisiner (frivillig opplysning, men når det kan være bra for en guide å vite noe om det, vil vi be om ditt samtykke)

Når du bestiller turen på nettstedet vårt ber vi synlig;
• Fullt navn (som vist i passet)
• Adresse
• Fødselsdato
• E-postadresse
• Telefon

IP-adressen din vil heller ikke være synlig, blant annet når du godtar cookies og når du mottar nyhetsbrev fra oss.

Vi bruker IP-adressen til å kjøre diverse statistikker. For eksempel ønsker vi noen ganger å vite hvilke profiler som er mest interessert i produktet vårt når vi for eksempel sender ut nyhetsbrev og gode tilbud. Når du reiser med Svane Rejser, samler vi også informasjon om turen din, f.eks. bestillingsnumre, billettnumre, destinasjonen for turen, når og hvor lang tid du skal reise, og informasjon om andre tjenester som er inkludert i turen som er nødvendige for at vi skal vite slik at vi kan tilby best mulig service.
Når du besøker nettstedet vårt, samler vi gjennom IP-nummeret ditt informasjon om hvordan du klikker rundt på nettstedet vårt. I denne sammenhengen er det bare mulig for oss å identifisere IP-nummeret, ikke personen bak det. Når du registrerer deg for nyhetsbrevet vårt, samler vi inn navn og e-postadresse. Det er en nødvendighet for å kunne sende deg nyhetsbrevet. Hvis din reise / bestilling inkluderer barn, samler vi den samme informasjonen for å kunne fullføre reisen.

Samtykke 

Når du kontakter oss gjennom hjemmesiden vår må du sette en hake i en boks som gir oss samtykke til at vi må dele informasjonen din med våre agenter og underleverandører for å gi deg et best mulig tilbud. Hvis du ikke gir dette samtykke, vil vi ikke kunne gi deg et tilbud. Hvis din forespørsel blir sendt til oss via telefon, sender vi deg en e-post, som du må returnere som ditt samtykke.

Informasjon gitt av andre enn deg

Ved bestilling og generell kontakt med Svane Rejser, vil informasjonen du gir om dine andre reisende bli registrert på lik linje med din egen informasjon. Vi forventer at du har fått lov til å avsløre informasjonen som en del av bookingen av turen. På samme måte forventer vi at du som en medreisende på en tur bestilt med Svane Rejser har akseptert at nødvendig informasjon er gitt videre til oss.

For å avvikle reisen din

For å kunne tilby og levere den beste reisen, deler vi din personlige informasjon med underleverandørene som trengs for turen. Det kan være i EU / EØS eller utenfor hvis turen går til et annet reisemål. Personlig informasjon må blant annet brukes til å bestille hotell, flybillett, leiebil og annet knyttet til gjennomføringen av turen.

Visum

Svane Rejser er offisiell utsteder av cubanske turistvisum. Når du søker om visum til Cuba, ber vi om en kopi av fotosiden til passet ditt. På den siden, blant annet, passnummeret ditt, personnummer (ikke påkrevd) og informasjon om navnene dine. Kopien av passet ditt lastes opp via en sikker tilkobling (kryptert forbindelse) på Svane Rejsers nettsted under knappen "Bestill visum".

Deretter brukes kopien når vi utsteder visum og blir slettet tre måneder etter at visumet er bestilt - eller hvis du reiser med Svane Rejser - seks måneder etter hjemkomst.

Lagring av personopplysninger

Svane Rejser behandler selvfølgelig din personlige informasjon i samsvar med loven. Skulle du ønske å oppheve ditt samtykke, vil vi bare kunne slette informasjonen som er registrert hos Svane Rejser. Deretter kan informasjon bli brukt av underleverandører som har fått informasjonene fra oss for å kunne gjennomføre reisen din.
Hvis du ønsker å få slettet informasjonen før avreise, kan Svane Rejser ikke garantere at det er mulig å organisere turen.

Som utgangspunkt lagrer vi informasjonen din for å kunne gjennomføre reisen. Etter hjemkomst beholder vi informasjonen som vises på fakturaen din i minimum 5 år, slik det kreves av bokføringsloven. Vi oppbevarer informasjonen om din spesifikke reise inkludert korrespondanse i minimum 12 måneder i tilfelle det blir nødvendig å undersøke hendelser på reisen etter hjemreise.

Hva bruker vi din personlige informasjon til?

Svane Rejser bruker informasjonen din til å gjennomføre reisen din og for å gi deg best mulig service. Vi sender deg tilbud, bekreftelser, fakturaer og annen korrespondanse på e-postadressen du har oppgitt. Vi ringer og sender deg SMS på telefonnummeret du oppga. Alt er nyttig informasjon slik at du kan gjennomføre reisen på optimalt vis. Hvis du har abonnert på vårt nyhetsbrev, sender vi deg dette på e-postadressen du har gitt oss.

I følge loven

Din informasjon vil bli behandlet og lagret i samsvar med lokale lover og så lenge det er nødvendig for å tilby best mulig service generelt.

Hvor lenge lagrer vi informasjonen din?

Som utgangspunkt lagrer vi reiseinformasjon og fakturainformasjon i minimum 5 år fra fakturadato. Hvis du bare mottok et tilbud, men ikke kjøpte turen, blir informasjonen din lagret i 1 år.

Utlevering av personopplysninger

IT-leverandører

Vi er veldig nøye på at sikkerheten rundt databehandlingen vår er topp. Svane Rejser bruker ikke så mange forskjellige IT-tjenester og IT-systemer. De ligger alle i forskjellige skyløsninger. Generelt er det bare personalet på Svane Rejser som har tilgang til dataene dine, men siden alle våre IT-systemer er plassert eksternt, betyr dette at vi viderefører personopplysninger da våre IT-leverandører deretter behandler og håndterer på våre vegne og i henhold til retningslinjene våre.

Dine rettigheter

Etter at du har kontaktet Svane Rejser og vi har registrert informasjon om deg, har du følgende rettigheter:
• Å få informasjon om hvilke data vi har i forbindelse med henvendelsen din.
• Å se og korrigere data om deg.
• Å motta en kopi av informasjonen vi har registrert om deg.
• Å trekke tilbake ethvert samtykke.
• Å slettes fra vår database hvis;

  ◦Du ikke lenger ønsker å motta vårt nyhetsbrev
  ◦Din informasjon ikke lenger må lagres for å overholde lovgivningen.


Fremdeles i tvil?

Selvfølgelig er du alltid velkommen til å kontakte oss hvis du er i tvil om hvilken informasjon vi har om deg, eller hvis du har spørsmål om hvordan vi behandler den informasjonen du har gitt oss.

Klage

Du har alltid lov til å sende inn en klage til det danske Datatilsynet hvis du ikke er fornøyd med måten vi behandler dine personopplysninger på.
Les mer om dette på www.datatilsynet.dk

Få et spesialtilbud i innboksen din
Ikke gå glipp av det beste tilbudet!
Tilmeld deg nyhetsbrevet vårt og motta gode tilbud direkte på mail!