• Dansk
  • Norsk
  • Dansk
  • Norsk
  • +47 21 939 727
  • 10:00-16:00
    (alle hverdage)

Studie- og gruppereiser

Svane Reiser skreddersyr gruppereisen og ordner alt. Spør om et helt uforpliktende reisetilbud, så gir vi deg presis og rask tilbakemelding.

aeldrepar2_bmp.jpg
Det er en sterk opplevelse å reise sammen. Vi skreddersyr firmaturer og gruppereiser etter behov med vår spesialkompetanse på Cuba. Alt fra booking av flybilletter, transfer og bosted til eventer, studiebesøk og opplevelser
.

Alle detaljer tilknyttet bestillingen din blir vevd sammen til en effektiv helhet. Vi hjelper deg med utvalgte deler eller alt sammen.

Vi ordner alt
For alle typer grupper i hele Norge skreddersyr vi reiser med det dere ønsker å ha med – om det skulle være overnattinger, fly, guiding opplevelser. En typisk gruppe for oss er fra 10 – 50 personer eller flere. Dere bestemmer og vi fikser alt dere måtte ønske med bruk av våre gode kontakter og eget kontor på Cuba, som skal sikre dere et vellykket arrangement neste gang dere skal ut å reise. 

Svane Reiser er din arrangør av gruppereiser.

Det er utrolig mange steder i verden man kan reise til og verden er full av muligheter. Svane Reiser ønsker å gi deg tryggheten i et kvalitetssikret reisearrangement,  og din tid blir frigjort til de hyggelige oppgavene – å ta  vare på de som er viktige for deg.  Vi er en reisearrangør med personlig oppfølgeing fra A til Å, og vår  styrke er å kunne gi alle våre kunder spesialbehandling. Svane Reiser er medlem av danske Reisegarantifondet. Ligg i forkant, legg oppgaven i våre hender, så forteller vi deg om alle mulighetene. Det viktigste for oss er fornøyde kunder, og at du sitter  igjen med æren for et vellykket arrangement. Dere må være miniumum 10 voksne personer som reiser samlet. 

Få et spesialtilbud i innboksen din
Ikke gå glipp av det beste tilbudet!
Tilmeld deg nyhetsbrevet vårt og motta gode tilbud direkte på mail!