Karibia

Reiser til sunny Karibia

Ved siden av det fantastiske havet, er naturen på Karibias mange øyer oppsiktsvekkende flott

Her finner man vulkaner, fjell, naturreservater og et rikt dyreliv. Den frodige naturen byr på mange muligheter for å gå tur, både på land og i trærne. Etter en slik tur kan du bade i de kjølige og friske kildene, med lyden av eksotiske fugler i bakgrunnen, eller kanskje i en foss. De karibiske øyene er alle forskjellige, men den karibiske atmosfæren finner man overalt. Lyden av calypso og salsa skaper en koselig ferieatmosfære. Foruten atmosfære og vakker utsikt, har de også herlig mat i Karibien. Frisk frukt, fersk sjømat, og blandede krydderier er bare noen av de karibiske tilbud.

På reiser til Karibia vil du helt sikkert oppleve de vakre strendene

Nyt en eksotisk drink i skyggen av et palmetre mens du lener deg tilbake og beundrer utsikten over havet. Men Karibia er ikke bare hvite strender og asurblått vann. Kulturen og historien er veldig interessant. Christopher Columbus oppdaget en stor del av Karibia, og gjennom tidene har både engelskmenn, spanjoler, nederlendere, franskmenn og dansker hatt kolonier på øyene, og noen av dem tilhører fortsatt land i Europa. Med så stor kolonisering har hver øy en interessant historie å by på. På de danske vestindiske øyene, kan du besøke de gamle sukkerfabrikkene og den danske historien gjenspeiler seg i gatenavnene.

Svane Reiser er eksperter i turer til Karibia

Vi har mange års erfaring med å arrangere rundreiser på de karibiske øyene, som er opplagte til badeferie på noen av verdens beste strender. Hver øy har noe nytt og annerledes å by på.

Velkommen til Karibia!

Se våre reiser til Karibia på den danske nettsiden!


Finn din tur til Karibia

Få et spesialtilbud i innboksen din
Ikke gå glipp av det beste tilbudet!
Tilmeld deg nyhetsbrevet vårt og motta gode tilbud direkte på mail!