Vietnam

Reiser til Vietnam 

Spennende Vietnam venter på å bli utforsket

Se alle våre reiser til Vietnam her

Vietnam har mye å tilby, og turene våre til Vietnam blir mer og mer populære. På turen til Vietnam kan du oppleve et av verdens naturlige underverk, Halongbukten, og bli betatt av den utrolige naturen ellers i landet, den mangfoldige kulturen og ikke minst kulinariske opplevelser i verdensklasse.

Du kan ikke la være å legge merke til den overveldende vennligheten og nysgjerrigheten som vietnameserne viser turistene. I nord ligger den elegante hovedstaden Hanoi, som i dag konkurrerer mot sin dynamiske søsterby i sør, Ho Chi Minh-byen, for å tiltrekke all verdens turister, etter at landet har etterlatt den dystre skyggen av Vietnamkrigen. Begge byer er spekket med kaotisk trafikk og eksotiske markeder som gir et spennende innblikk i Vietnams fortid, nutid og fremtid.

Resten av landet er også vel verdt et besøk enten du seiler nedover Mekong-elven til de flytende markedene, sykler gjennom rismarkene mellom de små landsbyene eller tar deg en tur oppover høylandet der de små landsbyene lever et liv slik de har gjort i århundrer. Vietnam og folket vil gi deg uforglemmelige minner og få en spesiel plass i ditt hjerte. Velkommen til Svane Rejsers Vietnam.

Se våre reiser til Vietnam på den danske nettsiden!

På en reise til Vietnam møter du et deilig land med vennlig befolkning


Finn din tur til Vietnam

Få et spesialtilbud i innboksen din
Ikke gå glipp av det beste tilbudet!
Tilmeld deg nyhetsbrevet vårt og motta gode tilbud direkte på mail!