Ansvarlig turisme

Det handler om ansvarlighet og etik

Hos oss i Svane Reiser handler det i høy grad om ansvarlighet og etik når man reiser rundt i verden.

Med ansvarlighet mener vi at vi ikke selger reiser eller utflukter hvor dyr blir misbrukt, innesperret eller holdes fanget for å tjene penger ved å underholde mennesker.

Dette mener vi at er uetisk, og vi hverken kan, eller vil, forbindes med dette.

Av samme grunn har vi signert World Animal protections erklæring mot utnyttelse av ville dyr i turistindustrien. Vi tar opp kampen og gjør det vi kan for å støtte dyr i deres naturlige element. 

Vi støtter opp om orangutangen

Av denne grunn støtter vi aktivt flere prosjekt, bl.a. Lone Drøcher Nielsens personlige og helt fantastiske prosjekt Red Orangutangen. Svane Reiser har bl.a adoptert de 2 skjønne orangutangene Cinta og Henrik, og samtidig støtter vi aktivt Skovskolen, som lærer orangutangen å finne frem sine naturlige ferdigheter så de kan returnere til naturen, hvor de hører hjemme.

Svane Reisers orangutanger Cinta og Henrik

Et annet prosjekt på mer "hjemmelige" breddegrader er Dyreværnet, hvor Svane Reiser er sponsor. Det er vi fordi vi mener Dyreværnet hører til blant hverdagens helter. Mange frivillige og enda flere varme hender gjør nemlig en stor forskjell for de utsatte dyrene som daglig får husly og god pleie hos Dyreværent inntil de finner nye gode hjem til dem.

Svane Reiser støtter Dyreværnet

Å hjelpe dyr med å få leve i frihet, i respekt og i fred er en hjertesak for oss.

Sammen kan vi gjøre en forskjell, og hvis du reiser med Svane Reiser, bidrar du til å støtte den bæredyktige turisme.

Takk!

Få et spesialtilbud i innboksen din
Ikke gå glipp av det beste tilbudet!
Tilmeld deg nyhetsbrevet vårt og motta gode tilbud direkte på mail!