Effektiv og enkel måte å få visum til Cuba

Vi gjør jobben for deg, så du er sikker på at ditt visum til Cuba er utfylt korrekt 

Enkelte utstedere av visum til Cuba sender dere et blankt visum, hvor du selv skal utfylle de korrekte data fra passet ditt.
Hos Svane Reiser stempler og utfyller vi ditt visum og dobbeltsjekker det hele før vi sender det til deg. På denne måten er du helt trygg på at visum er utfylt korrekt og uten korrigeringer, som ikke aksepteres. Det er viktig at ditt visum er helt korrekt utfylt, fordi flyselskapene ikke lar deg starte flyreisen uten gyldig visum.

Benytt bestillingsskjema til høyre (PC) / nederst (telefon og tablet). Husk å vedlegge bildesiden av passene dere vil ha visum til.  

Pris per visum er DKK 585,-.

Vi mailer deg en faktura med en betalingslink - du trykker på linken - betaler med kredittkort - og vi sender visum til deg med posten i løpet av 0 - 6 dager.

Alle nordmenn har rett til visum til Cuba. Passets gyldighet skal være minimum 3 måneder etter hjemkomst.

Alle passkopier vil bli fortrolig behandlet og makuleres etter 3 måneder.

Visum til Cuba - Innreisebestemmelser 

Norske statsborgere trenger visum og reiseforsikring for å besøke Cuba på en reise. Turistvisum gir tillatelse til opphold i 30 dager med mulighet for forlengelse i 30 ekstra dager. Det søkes om forlengelse på Cuba ved ett av de mange immigrasjonskontorene. Prisen for forlengelse av visum er på ca. 25 CUC. Den cubanske ambassaden i Oslo kan kontaktes for ytterligere informasjon. 

Adresse til immigrasjonskontor i Havannas gamleby: Edificio Metropolitano, O'reilly y Aguacate, Habana Vieja

Dersom man ankommer Cuba uten reiseforsikring vil man bli bedt om å tegne forsikring hos et cubansk forsikringsselskap på flyplassen. Husk derfor alltid å ha med dokumentasjon på reiseforsikringen. 

Den cubanske ambassaden i Oslo

Rogerio Santana
Oscarsgate 78 B, 1 etg., 0244 Oslo
Tlf.: 2308 3260 
faks: 2308 3261 
e-post: enoruega@online.no 

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

www.embacuba.no

Dette gjør du for å søke om turist visum til Cuba

Visum til Cuba inklusiv levering - pris kun DKK 585,- pr. person + DKK 150 i administration og forsendelse. Dette er den enkleste, rimeligste og raskeste måten å få visum til Cuba på. Svane Reiser lager turistvisum til dere uansett om reisen er kjøpt hos oss eller ikke. (skal bestilles senest 21 dager før avreise).

Det eneste vi behøver er kopi eller bilde av bildesiden i passet. Passet skal være gyldig minimum 3 måneder etter hjemkomst. Visum til Cuba er udatert, og gjelder 30 dager fra innreise til Cuba.

Det pålegges et gebyr på DKK 250,- for rekomandert forsendelse.

Husk å oppgi adressen du ønsker at visumet skal sendes til. Vi sender eller leverer visaet så snart vi har mottatt bestillingen.

Vi kan IKKE lage visum for personer med følgende nasjonaliteter: Kamerun, Eritrea, Etiopia, Ghana, Guinea, Kenya, Nigeria, Sierra Leone, Somalia, Afghanistan, Bangladesh, Filippinene, India, Nepal, Pakistan, Sri Lanka, Irak, Iran, Syria, Yemen. Her bør du kontakte den cubanske ambassaden.

Viktig informasjon

  • Visum er obligatorisk på reiser til Cuba. Hvis du ikke har med visum til Cuba, kan du nektes å gå ombord i flyet.
  • Visum gir opphold i 90 dager. Dette kan forlenges med 90 dager på Cuba.
  • Hos Svane Reiser slipper du behandlingstid. Andre byrå leverer og henter visum ved ambassaden, dette tar tid, og mellomledd skaper misforståelser.
  • Vi selger turistvisum som angitt i kontrakten med de cubanske myndighetene. Det vil si at våre visum er de samme som dem som selges ved den cubanske ambassaden.
  • Visum er et løst dokument (limes ikke inn i passet) som man tar vare på helt til hjemreisen.
  • Visum til Cuba er gyldig i minimum 6 måneder etter bestilling. Det vil si at du kan ankomme Cuba når som helst innen 6 måneder fra du mottok visum. De 90 dagene teller fra ankomst på Cuba.
  • Man trenger visum til Cuba hver gang man ankommer landet. Det vil si at hvis man flyr fra Cuba til et annet land og deretter tilbake til Cuba, trenger man et nytt visum til Cuba (med mindre man er i transitt og ikke forlater flyplassen).
  • Man må ha gyldig reiseforsikring (obligatorisk). Hvis man blir bedt om å fremvise dette på flyplassen og ikke har forsikring, kan immigrasjonsmyndighetene pålegge deg å tegne forsikring på flyplassen (meget dyrt). Det anbefales å ha med oversikt over hva forsikringen dekker på engelsk.

Visum til Cuba ved reise direkte fra USA

Hvis du skal reise til Cuba fra USA, krever det et annet visum enn turistvisum. Det har ikke vært mulig å få dette visum i Norge tidligere, men vi kan nå tilby dette via våre samarbeidspartnerer i USA og Cuba, spesielt til skandinaviske statsborgere.

Dette visum koster DKK 1.385,- per visum pluss DKK 250,- per forsendelse (rekomandert brev), og kan bestilles via mail på svane@svanerejser.dk 

Få et spesialtilbud i innboksen din
Ikke gå glipp av det beste tilbudet!
Tilmeld deg nyhetsbrevet vårt og motta gode tilbud direkte på mail!