California

Reiser til California

Et skattekammer av opplevelser

Svane Reiser har 25 års erfaring i å arrangere reiser til California og det vestlige USA. Vi tør derfor med god samvittighet kalle oss eksperter på området. 

I California finner man et konsentrert tilbud av fantastiske opplevelser; flotte naturparker og enestående byer lokker med hver deres særpreg. Legg hertil de nærliggende severdighetene som Grand Canyon og Las Vegas, og du er sikret jackpot!

Kontakt Svane Reiser, så skreddersyr vi reisen til deg!

Vi hjelper deg selvfølgelig med å sette sammen den optimale ferien med et overkommelig kjøreprogram.

Bilferie i California

Se turene på våre danske side!


Los Angeles

Los Angeles eller L.A. er på både fantastisk og skremmende stor. Byen er på størrelse med Fyn i Danmark, og et nettverk av veier fører bilene til og fra byen og mellem de forskjellige bydelene. De mest populære områdene er Hollywood og Beverly Hills, i tillegg til strender som Venice Beach og Santa Monica. L.A. og spesielt Hollywood er kjent som hjemsted for produksjon av musikk og film. 

Hollywood

På Hollywood Boulevard finner du blant annet Mann’s Chinese Theatre og Walk of Fame med berømthetenes navn på fortauet. I samme område ligger Hollywood & Highland Center, hvor du i tillegg til  butikker finner Kodak Theatre, hvor den årlige Oscar utdelingen finner sted. Fra Babylon Court har du den beste utsikten opp mot Hollywoodskiltet. Besøk også en av parkerne i Hollywood Hills, som f. eks. Griffith Park eller Runyon Canyon Park.

I Beverly Hills finner du i området rundt Sunset Boulevard mange kjendisers overdådige villaer. Universal Studios er opprinnelig en av filmbyens største og eldste filmstudier. I dag er det en forlystelsespark med berg-og-dalbaner, 4D-film og mye mer.

Los Angeles er utgangspunkt for flere av kjør-selv turene våre og for rundreiser med reiseleder.

Anaheim

Syd for Los Angeles, i Anaheim, finner du blant annet Disneyland® Resort. Disneyland Resort består av to forlystelsesparker: Disneyland , den klassiske med slottet, er mest interessant for familier med mindre barn, mens den litt mindre Disney California Adventure også appellerer til tenåringer og de litt (og mye) eldre.


San Francisco

Alle forelsker seg i San Francisco på reisen til California!

Byen ved bukten med de mange severdighetene og en helt enestående sjarm trollbinder alle og man kan ikke unngå å bli påvirket av den spesielle stemningen. Ikke gå glipp av et besøk til Golden Gate Bridge, Chinatown og Alcatraz.

Det finnes flere muligheter for å komme seg rundt i San Francisco med offentlig transport og sporvognene er en ekstra hyggelig opplevelse, her skal du beregne noe ventetid.

Med 825.000 innbyggere er San Francisco Californias fjerde største by. Her er et stort tilbud av restauranter i verdensklasse, gode shoppingmuligheder og skjønn natur omkring byen.

Svane Reiser er spesialister i reiser til San Fransisco, og vi hjelper deg med å arrangere en reise som passer til dine behov. San Francisco er blant de dyreste byene i USA, og det er derfor viktig å finne de beste hotelltilbudene i akkurat den perioden du vil reise.    

Svane Reiser anbefaler følgende severdigheter i løpet av et opphold i San Francisco

Chinatown er den største kinesiske bosættelsen utenfor Kina. Se de kinesiske templene, de mange butikkene med særpregede varer og spis på en av de gode kinesiske restaurantene.

Golden Gate Bridge er San Franciscos varemerke. Broen svever vakkert over inngangen til San Francisco-bukten. Vi kan anbefale en sykkeltur fra Pier 41 over Golden Gate Broen til Sausalito, hvorfra du kan ta en ferge tilbake til Pier 41 med leiesykkelen din.

Haight-Ashbury er stedet hvor hippiebevegelsen oppsto på midten av sekstitallet. Her finner du hyggelige cafeer, alternative butikker og små spenndende restauranter.

Fisherman’s Wharf er navnet på det turistpregede havneområdet med fiskebåter, restauranter og underholdning. Her finner du Pier 39, Ghirardelli Square, Ripley's Believe it or Not museum og et voksmuseum.

Union Square er et blandet område med stormagasiner, teatre, restauranter og billigere butikker. Er du i San Francisco en søndag, kan vi anbefale en gospel gudstjeneste. Kontakt oss for adressen!

Alcatraz (også kalt "the Rock") var fengsel for forbrytere som Al Capone i 30 år. I dag er det en nasjonalpark, som kan besøkes fra pier 41. Ta en audio-tur, hvor tidligere fanger og fengselsbetjente har innspilt de spenndende historiene som guider deg til celler, bibliotek og fangegård. Hvis du vil besøke Alcatraz, er det - spesielt i sommerhalvåret - viktig at dere har reservert plass på forhånd. Det er ofte utsolgt flere uker fremover, så det nytter ikke å kjøpe en tur på stedet. Vi hjelper deg selvfølgelig med å arrangere billetter på forhånd.  


San Diego

Tett på den mexicanske grensen ligger den sjarmerende byen San Diego, med herlige strender og en kultur som er sterkt påvirket av naboen i syd. Både matlavningen, befolkningen og den avslappede stemningen vitner om byens mangeårige spansk-mexikanske fortid.

San Diego er den nest største byen i California, med en mengde parker, grønne områder og 100 km sandstrand. Byen lokker med San Diego Zoo, Old Town og SeaWorld med de berømte shows med blant annet delfiner og spekkhuggere.  

Vi anbefaler San Diego som en naturlig avslutning på en bilferie. De deilige strendene og gode restaurantene inviterer til avslapping og hygge. 

Klar til å bestille eller ønsker du mer informasjon

Ring på +45 35355345 eller Fyll ut formularet her


Spennende turer til USA

 • USA / Skreddersydd

  Florida

  Solskinnsstaten Florida har et bredt udvalg av enestående muligheter for alle ferierende. Florida er mest kjent for Miami Beach og Fort Lauderdale,...
  • Pris: Vi skreddersyr turen deres
  • Miami Beach
  • Orlando
  • Familjevennlig
 • USA / Skreddersydd

  Washington DC

  Den amerikanske hovedstaden - Sjarmerende, grønn og full av historie. Besøk hovedstaden med de brede boulevarder og sine mange parker. Washington...
  • Pris: Vi skreddersyr turen deres
  • Sjarmerende
  • Grønn
  • Full av historie
 • USA / Skreddersydd

  California

  Et skattekammer av opplevelser. Svane Reiser har 25 års erfaring i å arrangere reiser til California og det vestlige USA. Vi tør derfor med god...
  • Pris: Vi skreddersyr turen deres
  • Los Angeles
  • San Francisco
  • San Diego
 • USA / Skreddersydd

  New York

  Reis til byen som aldri sover! Sist år besøkte 52 millioner utenlandske og amerikanske turister New York, byen med de mange ikoniske...
  • Pris: Vi skreddersyr turen deres
  • Ikoniske severdigheten
  • Shopping
  • Central Park
Få et spesialtilbud i innboksen din
Ikke gå glipp av det beste tilbudet!
Tilmeld deg nyhetsbrevet vårt og motta gode tilbud direkte på mail!