Florida

Reiser til Florida

Solskinnsstaten Florida har et bredt udvalg av enestående muligheter for alle ferierende. Florida er mest kjent for Miami Beach og Fort Lauderdale, men du skal ikke snyte deg selv og familjen for å besøke de flotte strendene på Floridas vestkyst - Fort Myers, Sarasota, og Petersburg Beach. Til slutt er Orlando hjemsted for noen av verdens mest fantastiske forlystelsesparker og er derfor opplagt til en familieferie.

Kontakt Svane Reiser, så skreddersyr vi reisen til deg!

Vi hjelper deg selvfølgelig med å sette sammen den optimale ferien med et overkommelig program.


Orlando

Orlando er - med sine mange forlystelsesparker - et opplagt sted for en familjeferie.

Stort utvalg av hoteller og private villaer

Få steder i verden finner du et så stort utvalg av gode, barnevennlige hoteller til veldig fornuftige priser som i Orlando. Er dere mange, kan man også leie en privat villa. 

Hvis du reiser til Florida kan du kanskje besøke SeaWorld

Orlando er mer enn bare forlystelsesparker

Orlando er mest kjent for sine mange forlystelsesparker, som for eksempel Disney World Resort, SeaWorld og Universal Studios. Hvis du planlegger å reise til en av de store forlystelsesparkene, skal du beregne at turen tar nesten hele dagen. Det er ofte kø ved de forskjellige forlystelsene. I enkelte parker kan man kjøpe eller trekke spesielle hurtig-pass, som får deg fortere gjennom noen av køene.
Ferie i Orlando gir deg og familien uendelige mange muligheter: Walt Disney tar deg med i et ekte eventyr fylt med film og vitenskap. SeaWorld gir deg et uforglemmelig innblikk i bl.a. hvalenes fantastiske verden under vannet. Gatorland og Silver Springs tilbyr andre av naturens vidundere. Og Wet'n Wild og især det nye Aquatica er spendende vannparker med ville vann-rusjebaner, barnevannland og mye mer.

I tillegg til den vanlige oppfattelsen av Orlando, byr området på mye mer enn en samling forlystelsesparker. Her finner du også førsteklasses restauranter, som for eksempel Bahama Breeze, som er en ekstra god familjerestaurant. Også Outback Steakhouse (bl.a. på Vineland Avenue ved Lake Buena Vista og på Kirkman Road tett på Universal Studios) kan vi varmt anbefale. Befolkningen i Florida er, som i hele Nordamerika, veldig vennlig. De er alltid smilende og hjelpsomme.

Ved reiser til USA, anbefaler vi en tur til Epcot senteret

Shopping

Når det kommer til shopping, finner du noen av de mest fantastiske shoppingsentre i Orlando, som for eksempel Orlando Premium Outlets og Florida Mall. Det finnes også mindre steder som Pointe Orlando, som ligger i gåavstand fra noen av de mest populære hotellene på International Drive.

Golf

Florida er et paradis for golfspillere! Noen av verdens beste golfspillere bor i Florida. Her har man dyre golfbaner, men det finnes også mange offentlige golfbaner som ikke koster så mye.

Orlando som udgangspunkt for resten af Florida

En flyreise til Orlando tar deg og familjen til sentrum av den solfylte Florida. Dette er et godt utgangspunkt for deres ferie videre.

Dere kan slappe av i selve Orlando og  fortsette videre og utforske resten av Floridas herligheter. Vi anbefaler spesielt Floridas vestkyst, hvor prisene er lavere og strendene mer barnevennlige enn på østkysten.

Lei en bil og ta turen sydover til Miami Beach, hvor dere kan oppleve det pulserende nattelivet. Eller kjør til de fantastiske strendene ved St. Petersburg og Fort Myers, som ligger ut til Mexicogulfen. Det er vanskelig å finne bedre strender enn dem på Floridas gulfkyst, så noen dager her vil hele familien sette stor pris på. Vi sammensetter gjerne en kjør-selv bilferie, hvor fly, hoteller og billeje er arrangert på forhånd.

Hvis du velger en av våre faste turer, gir vi deg også en kjøreveiledning og et Rand McNally Road Atlas med på turen. Kontakt oss for de mange mulighedene som finnes.

Hvis du fly til Orlando med Icelandair, ankommer du til Orlando Sanford International Airport, som ligger ca. 30 km nordøst for Orlando sentrum.

Billeie

Orlando har relativt god offentlig transport, men de fleste velger å leie en bil. Avstandene er store og offentlig transport er nokså tidskrevende. Du kan reservere bil online på hjemmesiden vår eller ved å kontakte en av fejsekonsulentene våre. Vi garanterer at du alltid vil spare penger ved å bestille bilen hjemmefra. Innimellom finnder du billige priser i USA eller på nettet, men disse priser inkluderer ikke forsikringene, som alltid vil være medberegnet i prisene våre. I tillegg inkluderer prisen vår alltid en full bensintank og mulighet for at to kan kjøre bilen uten at man skal betale ekstra for dette i USA.

OBS! 

Man forventer at der gis drikkepenger på hoteller, restauranter og når du tar taxe.

Husk å utfylle ESTA formular i god tid før avreise.

Klar til å bestille eller ønsker du mer informasjon

Ring på +45 35355345 eller Fyll ut formularet her


Spennende turer til USA

 • USA / Skreddersydd

  California

  Et skattekammer av opplevelser. Svane Reiser har 25 års erfaring i å arrangere reiser til California og det vestlige USA. Vi tør derfor med god...
  • Pris: Vi skreddersyr turen deres
  • Los Angeles
  • San Francisco
  • San Diego
 • USA / Skreddersydd

  Washington DC

  Den amerikanske hovedstaden - Sjarmerende, grønn og full av historie. Besøk hovedstaden med de brede boulevarder og sine mange parker. Washington...
  • Pris: Vi skreddersyr turen deres
  • Sjarmerende
  • Grønn
  • Full av historie
 • USA / Skreddersydd

  New York

  Reis til byen som aldri sover! Sist år besøkte 52 millioner utenlandske og amerikanske turister New York, byen med de mange ikoniske...
  • Pris: Vi skreddersyr turen deres
  • Ikoniske severdigheten
  • Shopping
  • Central Park
 • USA / Skreddersydd

  Florida

  Solskinnsstaten Florida har et bredt udvalg av enestående muligheter for alle ferierende. Florida er mest kjent for Miami Beach og Fort Lauderdale,...
  • Pris: Vi skreddersyr turen deres
  • Miami Beach
  • Orlando
  • Familjevennlig
Få et spesialtilbud i innboksen din
Ikke gå glipp av det beste tilbudet!
Tilmeld deg nyhetsbrevet vårt og motta gode tilbud direkte på mail!