Cuba med privatsjåfør

Reise til Cuba med privatsjåfør

Ha den ultimate friheten til å oppleve Cuba og alt landet har å by på

Med egen privatsjåfør har dere den ultimate friheten til å oppleve Cuba og alt landet har å by på. Rundreisen tar dere til storbyen Havanna, naturen i Viñales, de fine strendene i autentiske Playa Larga og den sjarmerende byen Trinidad. Dere avslutter med et par dager på stranden i Varadero, hvor dere har mulighet for å fordøye de mange spennende inntrykkene dere har fått i løpet av ferie, før dere reiser hjem igjen til Norge.

På denne reisen til Cuba har du privatsjåfør og kan bestemme dit eget tempo

Å ha privat sjåfør på Cuba

Når dere har privat sjåfør på reisen i Cuba, har dere friheten til å komme landet rundt uten begrensninger av bussruter og tider. Dere kan selv bestemme og det gir den ultimate frihet. Sjåførens kost og losji, samt bensin og forsikring er inkludert i prisen. Det eneste dere skal tenke på er kun hvor dere skal hen og når.

Sjåføren kan begrenset engelsk, men det er mulig å bestille en sjåfør som også er engelsktalende guide, og dermed kan fortelle underveis på reisen. Drikkepenger til sjåføren er ikke inkludert i prisen.

Turen kort fortalt

Dag 1: Avreise fra Norge - Ankomst til Havanna 
Dag 2 - 3: Havanna 
Dag 4: Transfer Havanna – Viñales 
Dag 5: Viñales 
Dag 6: Transfer Viñales – Playa Larga 
Dag 7: Playa Larga 
Dag 8: Transfer Playa Larga – Trinidad via Cienfuegos 
Dag 9 - 10: Trinidad 
Dag 11: Transfer Trinidad – Varadero 
Dag 12: Varadero 
Dag 13: Transfer Varadero - Havanna - Avreise fra Cuba 
Dag 14: Hjemkomst til Norge

Avreise
Daglig avreise

Pris
Fra DKK 16.495,- per person ved 2 personer i delt dobbeltrom

OBS: Vær oppmerksom på at prisene er i danske kroner, da vi er et dansk reisebyrå.

Inkludert i prisen

 • Flyreise Norge – Havanna t/r med 1 mellomlanding hver vei
 • 1 stk. innsjekket bagasje per person
 • Skatter, avgifter og drivstofftillegg
 • Service ombord på de interkontinentale flystrekningene
 • Ankomsttransport
 • Privatsjåfør fra dag 4 - 11 inkl. bensin
 • 3 netter i casa particular i Havana
 • 2 netter i casa particular i Viñalesdalen
 • 2 netter i casa particular i Playa Larga, Svinebukten
 • 3 netter i casa particular i Trinidad
 • 2 netter i hotell i Varadero med all inclusive

Prisen inkluderer ikke

 • Turistvisum til Cuba (DKK 485,-)
 • Enkeltroms tillegg
 • Drikkepenger
 • Måltider og drikkevarer som ikke er nevnt i programmet
 • Utflukter som ikke er nevnt i programmet
 • Sykdoms avbestillings-forsikring
 • Reiseforsikring (obligatorisk for reiser til Cuba)
 • Adm. og konkursdekning ihht. Reisegarantifondet (DKK 150,-)

Program

Dag 1 Avreise fra Norge - Ankomst til Havanna

Turen går til Cuba, hvor mange spennende opplevelser venter dere. Dere flyr fra Norge om morgenen eller formiddagen og lander sen ettermiddag eller kveld i Havanna. Her blir dere hentet på flyplassen og kjøres direkte til det casa particular vi har forhåndsbestilt til dere. Taxituren tar rundt en halv time. Hvis dere ikke er for trette, kan dere finne en hyggelig paladar og få litt å spise, eller kanskje nyte reisens første Mojito.

Overnatting: Casa particular i Havanna 

Dag 2 Havanna

Deres første dag i Havanna starter etter frokost med et privat informasjonsmøte på vårt kontor i Havanna sentrum. Her blir dere introdusert for Cuba og får gode tips til reisen. Deretter er det sightseeing i Havanna. Dere starter med en panoramisk tur i en gammel, åpen amerikanerbil og ser den nyere delen av Havanna. Heretter får dere en guidet by rundtur til fots i den gamle bydelen hvor dere bl.a. får sett flere av de kjente plassene som Plaza de Armas og Plaza de la Catedral. Turen avsluttes med en lunsj og drink på den kjente restauranten Bodeguita del Medio. Resten av dagen er til egen disposisjon.

Overnatting: Casa particular i Havanna 
Måltider: Frokost og lunsj 

Dag 3 Havanna

Dere spiser frokost i casaet og har resten av dagen fri til å utforske Havanna – og her er nok å ta seg til!  Se nærmere på den gamle, historiske bydelen dere lærte om i går eller besøk Ernest Hemingways hus syd for byen, som i dag står som et velbevart museum (man ser kun inn i huset utenfra). Er dere kunstinteresserte, kan dere dra forbi Callejon de Hamel og se den imponerende gatekunsten.

Overnatting: Casa particular i Havanna 
Måltider: Frokost               

Dag 4 Transfer Havanna – Viñales

Etter frokost sier dere farvel til deres vertsfamilie og blir hentet av deres helt egen privatsjåfør, som skal kjøre dere rundt på neste del av reisen. Nå forlater dere storbylivet i Havanna til fordel for den fredfylte naturen i Viñalesdalen. Underveis kan dere stoppe når dere vil, i byen Soroa kan vi anbefale en pause for å se den fine orkidehaven.

Overnatting: Casa particular i Viñales 
Måltider: Frokost

På din reise til Cuba får du oppleve den vakre Viñales-dalen

Dag 5 Viñales

Dere våkner opp i Viñales, kanskje til hanegal og fuglesang. Vi anbefaler å stå opp tidlig så dere får med dere soloppgangen. Viñales dalen er fylt med tobakkplantasjer, grønne enger og fine kalksteinsformasjoner, og dere har hele dagen til å utforske områdene. Vi anbefaler en guidet sykkeltur i dalen eller kun sykkel leie, så dere selv kan utforske området.

Overnatting: Casa particular i Viñales 
Måltider: Frokost

Dag 6 Transfer Viñales – Playa Larga

Reisens lengste kjøretur er i dag, og vi anbefaler at dere reiser tidlig så dere får mest ut av dagen. Underveis på turen mot det karibiske hav får dere sett det cubanske landskapet, små landsbyer og dagligdags livet i Cuba. Ut på ettermiddagen ankommer dere til den lille strandbyen, Playa Larga, som ligger i bunnen av Grise bukta. Her har dere et par dager til å nyte livet ved stranden og slappe av ved det varme, karibiske hav. Playa Larga ligger i et naturreservat, så sjåføren har garantert mye han kan vise dere i området.

Overnatting: Casa particular i Playa Larga 
Måltider: Frokost

Dag 7 Playa Larga

Dagen i dag kan dere bruke på stranden, som ikke er like flott som i de store turistområdene, men lite befolket og med enkelte rev innen svømmedistanse, hvis man har lyst til å snorkle litt. Har dere lyst til at bevege dere, kan dere også leie sykler og ta en tur langs den fine kysten. Det kan også tenkes at deres vertsfamilie har noen gode ideer for området og kanskje tar dere med på tur. Dere har sjåføren deres til rådighet hele tiden.

Overnatting: Casa particular i Playa Larga 
Måltider: Frokost

På din reise til Cuba kan du snorkle ved Playa Larga

Dag 8 Transfer Playa Larga - Trinidad via Cienfuegos

Dere forlater deres lille paradis og sjåføren setter kursen mot Trinidad by. Underveis kan dere stoppe i Playa Giron og besøke Invasjonsmuseet og lære om områdets spennende historie fra Revolusjonstiden. Har dere lyst på en siste dukkert, kan dere stoppe ved ferskvannshullet Cueva de los Peces og nyte det friske vannet.

På vei til Trinidad anbefaler vi et stopp i Cubas yngste og kanskje mest velpolerte by, Cienfuegos. Gå en tur i hovedgaten, spis en god lunsj og se bukten fra promenaden. Heretter kjører dere videre til Trinidad, hvor dere skal bo de neste 3 nettene.

Overnatting: Casa particular i Trinidad
Måltider: Frokost

Dag 9 Trinidad

På deres første dag i Trinidad vil vi anbefale at dere blir kjent med den lille byen. En god ide er å gjøre tidlig om morgenen, før det blir for varmt. Ta rundt i det historiske sentrum, hvor der er bilfritt på de brosteinsbelagte gatene. Besøk det tidligere kloster San Francisco de Asís, hvor dere fra klostertårnet kan se ut over byen. Dette er også et interessant museum for byens falne innbyggere som har kjempet under revolusjonen og også i Angola.

Kvelden kan dere danse vekk på det lokale Casa de la Musica, som ligger ved Plaza Mayor i sentrum av byen.

Overnatting: Casa particular i Trinidad
Måltider: Frokost

Dag 10 Trinidad

Med deres egen private sjåfør har dere mange muligheter for at komme rundt i området. Naturen omkring Trinidad har vært sentrum for sukkerrør og dere kan dra ut og besøke Sukkermøllernes dal. Gå en tur opp i Manaca Iznaga Tower, og nyt den imponerende utsikten. Tårnet ble brukt til å holde øye med slavene som arbeidet på sukkermarkene.

Skulle dere få lyst til å ta en dukkert, kan dere kjøre ned til Playa Ancon eller Playa la Boca, eller dere kan snorkle i Playa Guajimico som ligger mellom Cienfuegos og Trinidad.

Overnatting: Casa particular i Trinidad 
Måltider: Frokost

På din reise til Cuba vil du høre mye live musikk

Dag 11 Transfer Trinidad – Varadero

Etter frokost tar dere farvel med deres siste vertsfamilie på denne reisen. I dag går turen mot de hvite paradisstrendene i Varadero. Dette er også deres siste dag med privat sjåfør til rådighet. På veien kan dere stoppe i byen Santa Clara og besøke revolusjonæren Ché Guevaras mausoleum. Det er også i denne byen at det avsporede toget fra Revolusjonen befinner seg, så dere kan få en bit av historien med, før dere kjører videre mot Varadero.

Overnatting: Hotel i Varadero 
Måltider: All-inclusive

Dag 12 Varadero

I dag kan dere nyte Varaderos vakre strand og hoppe en tur i det karibiske hav. Slapp av i skyggen på en solseng, gjerne med en drink i hånden, og ta tid til å fordøye de mange inntrykkene dere har fått underveis. Skulle dere ha lyst, kan dere også dra inn til Varadero by og kjøpe de siste suvenirer med hjem til familie og venner.

Vi kan anbefale at dere bestiller bord i a la carte restauranten til om aftenen.

Overnatting: Hotell i Varadero 
Måltider: All-inclusive

På din reise til Cuba besøker du Varadero

Dag 13 Transfer Varadero - Havanna - Avreise fra Cuba

I dag reiser dere hjem fra Cuba. Dere blir hentet på hotellet i god tid før avreisen, og kjøres til Havanna flyplass i en felles turistbuss.

Overnatting: Ombord på flyet 
Måltider: Frokost og servering på flyreisen

Dag 14 Hjemkomst til Norge

Etter en natts flyreise og mellomlanding, ankommer dere hjemme i Norge, med kofferten fylt med opplevelser og kanskje en cubansk sigar eller to.

Turen er fleksibel og kan endres etter ønske


Priser & Datoer

Vi arrangerer Cuba med privatsjåfør med avreise hver dag hele året

Pris 
Fra DKK 16.495,- per person ved 2 personer i delt dobbeltrom

OBS: Vær oppmerksom på at prisene er i danske kroner, da vi er et dansk reisebyrå.

Inkludert i prisen

 • Flyreise Norge – Havanna t/r med 1 mellomlanding hver vei
 • 1 stk. innsjekket bagasje per person
 • Skatter, avgifter og drivstofftillegg
 • Service ombord på de interkontinentale flystrekningene
 • Ankomsttransport
 • Privatsjåfør fra dag 4 - 11 inkl. drivstoff
 • 3 netter i casa particular i Havana
 • 2 netter i casa particular i Viñalesdalen
 • 2 netter i casa particular i Playa Larga, Svinebukten
 • 3 netter i casa particular i Trinidad
 • 2 netter i hotell i Varadero med all inclusive

Prisen inkluderer ikke

 • Turistvisum til Cuba (DKK 485,-)
 • Enkeltroms tillegg
 • Drikkepenger
 • Måltider og drikkevarer som ikke er nevnt i programmet
 • Utflukter som ikke er nevnt i programmet
 • Sykdoms avbestillings-forsikring
 • Reiseforsikring (obligatorisk for reiser til Cuba)
 • Adm. og konkursdekning ihht. Reisegarantifondet (DKK 150,-)

Klar til å bestille eller ønsker du mer informasjon

Ring på +45 35355345 eller Fyll ut formularet her


Spennende turer til Cuba

 • Cuba / Individuelle rundreiser

  Cuba og Panamas tropeøyer

  Reise til Karibia - opplev Cuba og Panamas tropeøyer. Dra på øyhopping i Karibia og se noe av det beste på Cuba og på tropeøyene i Panama. Vi har...
  • Pris: Fra DKK 26.490,-
  • Dage: 17
  • Afrejse: Daglig avreise
  • Karibiske Strende
  • Øhopp
  • Magiske Havanna
  • UNESCO-byen Trinidad
  • Tropeøyer i Panama
 • Cuba / Individuelle rundreiser

  Cuba med privatsjåfør

  Reise til Cuba med privatsjåfør. Ha den ultimate friheten til å oppleve Cuba og alt landet har å by på.
  • Pris: Fra DKK 16.495,-
  • Dage: 14
  • Afrejse: Daglig avreise
  • Se Cuba med privatsjåfør
  • Ha den ultimative friheten på rundreisen
  • Se Havanna, Viñales m.m.
  • Opplev sjarmerende Trinidad
  • Paradisstrende i Varadero
 • Cuba / Individuelle rundreiser

  Autentiske Cuba

  Bli kjent med cubanerne på denne reisen til autentiske Cuba. Du opplever mange veldig forskjellige destinasjoner på kort tid.
  • Pris: Fra DKK 9.990,-
  • Dage: 12
  • Afrejse: Daglig avreise
  • God pris
  • 4 destinasjoner
  • Privat innkvartering
  • Frokost inkludert
  • En ekte cubanske opplevelse
 • Cuba / Rundreiser (engelsk reiseleder)

  Sykkelferie Cuba Crossover

  Sykkelreise til Cuba i 13 dager med engelsktalende guide. Våre sykkelturer på Cuba viser deg noen av de vakreste stedene på denne karibiske øya
  • Pris: Fra DKK 11.895 (uten fly)
  • Dage: 13
  • Afrejse: Faste avreisedatoer
  • Aktiv sykkelferie
  • Sjarmerende Trinidad
  • Erfaren guide Bike
  • Eksepsjonell natur
  • Paradise øya Cayo Jutias
Få et spesialtilbud i innboksen din
Ikke gå glipp av det beste tilbudet!
Tilmeld deg nyhetsbrevet vårt og motta gode tilbud direkte på mail!