USA

Reiser til USA

Uendelige muligheter i Guds eget land

Se alle våre reiser til USA her

Få steder i verden har du mulighet for så storslagne og varierte opplevelser som i USA. Her samles kontrastene, skjønnheten, gale påfunn og fantasiens virkelighet. Du føler den helt spesielle frihet i «Guds eget Land».  Reis til USA med Svane Reiser.

Vi hjelper deg gjerne med å planlegge reisen din til USA. Når man reiser til USA kan det være vanskelig å gjennomskue alle de fristende tilbudene som finnes.

USA er en av nordmenns foretrukne feriedestinasjoner.

Svane Reiser er spesialister i turer til USA, og vi har mer enn 25 års erfaring med å arrangere rundreiser til USA – som ofte kalles «guds eget land».

Se turene til USA på våre danske side!

Send en forespørgsel til Svane Reiser, så skreddersyr vi reisen til deg!

Reiser til USA møter alle behov - enten du reiser som familie med barn, på romantisk tur som par eller reiser med venner. Derfor er USA så populær blant nordmenn. Hvis du vil ha en ferie med skandinavisk reiseleder eller en storbyferie med høye krav til shopping, restauranter og kultur, er mulighetene mange i USA. La Svane Reise hjelpe deg. Hvis man er betatt av naturparker, er destinasjoner som Grand Canyon, Bryce, Yosemite National Park og Monument Valley USA perfekte reisemål for en kjør-selv ferie. På en kjør-selv ferie med bil er du sikret mange unike opplevelser, uansett hvilket område du velger å besøke. Veiene er gode, prisene på bil er blant de laveste i verden, bensin er under halv pris i forhold til Norge. Så bør man også besøke noen av USAs kjente og fantastiske storbyer som New York, Washington, Las Vegas, San Francisco, Miami eller Seattle.

Våre USA turer med skandinavisk reiseleder er som oftest i små grupper, så man virkelig får noe for pengene. Vi har selv forsøkt å reise i større grupper med 30-40 andre gjester, og vet hvor tidkrevende og vanskelig det kan være, derfor organiserer vi mindre grupper. Våre gruppereiser er organisert i et fint tempo som gjør det mulig å fordøye alle inntrykkene. Velkommen til Svane Reisers USA! 


Kjør-selv bilferie i USA 

Se turene til USA på våre danske side!

USA er perfekt til et roadtrip. I løpet av en kjør-selv bilferie er dere sikret mange enestående opplevelser, uansett hvilket område der velger. Veiene er gode, prisene på billeie er blant de laveste i verden, bensinen er under halv pris i forhold til Norge og alle bilforsikringer er allerede inkludert i prisene våre. Vi kan inkludere en GPS i mange av bilerne, og det følger en utførlig kjørebeskrivelse til alle kjør-selv feriene vi har.  

Highway One skilt

Alle turene våre kan forlenges med ekstra netter i forhold til beskrivelsene. Før bestilling skal dere derfor alltid vurdere følgende:

1) Om dere vil ankomme tidligere, så dere har bedre tid til å oppleve byen hvor turen starter. Husk at dere vil være trette den første kvelden etter ankomst pga. tidsforskjellen

2) Om dere vil bli i byen hvor turen avslutter i en eller flere dage ekstra før dere skal reise hjem?

3) Om dere vil fortsette til andre steder i Nordamerika etter kjør-selv turen

4) Om dere vil bli lenger på noen av stedene end foreslått i beskrivelsene. Mange av kundene våre har i forveien noen yndlingssteder, og det kan derfor være en god idé å ta en eller flere ekstra netter der.

Send en forespørel til Svane Reiser, så skreddersyr vi reisen til deg!


Finn din tur til USA

 • USA / Skreddersydd

  California

  Et skattekammer av opplevelser. Svane Reiser har 25 års erfaring i å arrangere reiser til California og det vestlige USA. Vi tør derfor med god...
  • Pris: Vi skreddersyr turen deres
  • Los Angeles
  • San Francisco
  • San Diego
 • USA / Skreddersydd

  Florida

  Solskinnsstaten Florida har et bredt udvalg av enestående muligheter for alle ferierende. Florida er mest kjent for Miami Beach og Fort Lauderdale,...
  • Pris: Vi skreddersyr turen deres
  • Miami Beach
  • Orlando
  • Familjevennlig
 • USA / Skreddersydd

  New York

  Reis til byen som aldri sover! Sist år besøkte 52 millioner utenlandske og amerikanske turister New York, byen med de mange ikoniske...
  • Pris: Vi skreddersyr turen deres
  • Ikoniske severdigheten
  • Shopping
  • Central Park
 • USA / Skreddersydd

  Washington DC

  Den amerikanske hovedstaden - Sjarmerende, grønn og full av historie. Besøk hovedstaden med de brede boulevarder og sine mange parker. Washington...
  • Pris: Vi skreddersyr turen deres
  • Sjarmerende
  • Grønn
  • Full av historie

Praktisk informasjon

USA grenser opp mot Atlanterhavet mot øst, Stillehavet mot vest, Canada mot nord og Mexico mot syd. Landet består av 50 stater, og hovedstaden er Washington DC.

USA er med sine mer enn 9.834 tusen kvadratkilometer det fjerde største land i verden. Flere enn 300 millioner innbyggere gjør USA til verdens tredje mest folkerike land.

USA

Få et spesialtilbud i innboksen din
Ikke gå glipp av det beste tilbudet!
Tilmeld deg nyhetsbrevet vårt og motta gode tilbud direkte på mail!