• Dansk
 • Norsk
 • Dansk
 • Norsk
 • +47 21 939 727
 • 10:00-16:00
  (alle hverdage)
Autentiske Cuba

Bli kjent med cubanerne 

Turen inkluderer et hav av utflukter og gir garanti for magiske opplevelser. Denne unike rundreisen er en kombinasjon av overnatting med fantastisk beliggenhet og utvalgte familiedrevne hus rundt omkring på øya (casas particulares). På denne måten kommer vi tett på cubanerne, og får en enestående mulighet for autentiske opplevelser. Service, imøtekommenhet og mat er ofte i en klasse for seg på våre casaer.

En reise til Cuba er en fantastisk og unik opplevelse. Landet er verdensberømt for å være annerledes, og det er bare å komme av gårde før det blir for sent! En rundreise på Cuba gir opplevelser og stoff til ettertanke lenge etter hjemkomsten. Man kan ikke unngå å bli smittet av den ekte karibiske livsgleden vi finner rundt omkring på øya. På denne fantastiske rundreisen bor dere på nøye utvalgt privat innkvartering rundt på øya. I løpet av ferien opplever dere noen av de skjønneste områdene i landet. Dere starter rundreisen med 4 kulturelle dager i hovedstaden, hvor opplevelsene nærmest bare står i kø. Det er en fornøyelig opplevelse å vandre i gatene i det gamle Havana. Byen har en elegant kolonial bydel i verdensklasse, som er veldig flott, og det pågående forfall tilføyer en ekstra dimensjon til opplevelsen. Dette sier mye om landet. Året rundt kan man nyte fantastisk musikk, dans og billedkunst i hovedstaden. Dere besøker også den lille byen Viñales, som ligger i et skjønt naturområde vest på øya (Viñales-dalen). Det er her verdens fineste tobakksblader blir dyrket. Turen fortsetter til Cienfuegos, som blev grunnlagt av franskmenn i midten av 1800-tallet. Herfra fortsetter turen til koloniperlen Trinidad. Dere har hele tre dager til å oppleve byen og dermed god tid til å oppleve det mest interessante i dette område. Etter en dag ved stranden eller i fjellene kan man gå oppdagelse på markedene, og hver kveld spilles det opp til dans. Turen avslutter med en enkelt natt i Havana før hjemreisen til Norge.

På denne reise kan du kjøpe utflukter - Klikk her for å se oversikt over utfluktene!

cuba basico

Turen kort fortalt:

Dag 1  :  Avreise fra Norge og ankomst til Havana
Dag 2  :  Havana - By rundtur
Dag 3  :  Havana 
Dag 4  :  Havana - Viñales 
Dag 5  :  Viñales
Dag 6  :  Viñales - Cienfuegos
Dag 7  :  Cienfuegos - Trinidad
Dag 8  :  Trinidad - By rundtur
Dag 9  :  Trinidad – Sykkel leie
Dag 10:  Trinidad - Havana 
Dag 11:  Havana - avreise
Dag 12:  Hjemkomst til Norge

Køb utflukter

På denne reise kan du kjøpe utflukter - Klikk her for å se oversikt over utfluktene!

Casa Particulares - privat innkvartering

Rundreiser med Casas Particulares, som på norsk betyr privat innkvartering, er den cubanske utgaven av ”Bed & Breakfast”. På denne måten får du et helt unikt innblikk i de cubanske familiers livsstil, familiemønstre og innretning. Ved å reise på denne måten kommer du virkelig i kontakt med cubanerne. Opplev hvordan livet er hjemme hos dem. Når du bor privat, kan du også bestille frokost og "a la carte" måltider, som blir laget etter ekte cubanske skikker. Ifølge våre mange reisende, er dette de beste måltidene de har fått på Cuba. Bemærk at man kun får opplyst en kontaktadresse før avreise, ved ankomst blir du anvist til den spesifikke adressen – overnattingen har alltid samme kvalitet. Noen byrå overselger begrepet ved å skrive familiedrevne minihoteller, men man skal være klar over at dette ikke er noen form for hotell. Vi kan allikevel varmt anbefale det, da det er en unik og behagelig opplevelse.


Dagens program

Dag 1: Havana, eller som de lokale siger, La Habana 

Dere reiser til Cuba fra Norge med KLM eller Air France. Ved ankomst til Havanas internasjonale flyplass er det sørget for privat transport inn til deres godt beliggende casas i Havana, hvor dere skal bo de neste 3 nettene.

Forestill deg at du befinner deg i én av verdens siste enklaver, som er 100% autentisk. I Havana har tiden faktisk stått stille. Det gamle Havana bugner av antikke bygninger med balkonger, mosaikker, frodige gårdhaver, mangfoldighet og liv i gatene. Fem århundrers arkitektoniske tradisjoner, brolagte gater, svaiende palmer i en tropisk bris og et spennende miljø, gjør byen til et uimotståelig reisemål.

Overnatting i Havana på godt beliggende Casa med frokost.


Dag 2- 3: Havana

Etter frokost har vi satt opp et privat velkomstmøte til dere med kontoret vårt i Havanna, og deretter er det by rundtur, rundtur i amerikanerbil og salsa undervisning. Det vil også være noe tid til å udforske byen på egen hånd.

Dag 4: Havana - Viñales

Denne dagen skal dereen tur til den frodige og smukke Viñales-dal, som ligger ca. 140 kilometer vest for Havana. 

Overnatting i Viñales på godt beliggende Casa med frokost.

Dag 6: Viñales – Cienfuegos

Etter tidlig frokost hos Maria, kjører dere ca. kl. 6.45 med turistbussen til den hyggelige og sjarmerende byen Cienfuegos. Dere ankommer midt på dagen, så dere har resten av ettermiddagen og kvelden til å gå på oppdagelse i byen. Overnatting på et godt beliggende Casa med frokost.

Sydens Perle

Provinsen Cienfuegos ligger i Jagua-bukten og ble grunnlagt i 1819, hvor byen blev døpt Villa Fernandina de Jagua. Den ble grunnlagt av franske emigranter fra Bordeaux og Louisiana, som etablerte en koloni som i dag er en av de vakreste og yngste byene i Cuba.

Cienfuegos sentrum er absolutt verdt et besøk, med sin forfalne, men allikevel fornemme arkitektur. Byen er fylt med flotte paleer, gågater, isbarer, hyggelige caféer og spennende restauranter.

Dag 7: Havana – Trinidad

I dag går turen videre mot Trinidad, som er en utrolig sjarmerende by med brosteinsbelagte gater mellom de maurisk inspirerte huse med røde teglstein og kulørte gitre for vinduene. Byen betegnes som en av verdens best bevarte koloniale byer. Det var herfra Hernan Cortés seilte, når han skulle til Mexico og erobre.

Overnatting på sentralt beliggende Casa (minihotell) i Trinidad med frokost.

Dag 8: Trinidad

I dag skal dere på en spennende og historisk by rundtur i Trinidad, til Plaza Mayor med besøk på Casa de la Trova og La Canchachara, hvor det er mulighet for at kjøpe en lokal drink og se de lokales kunst.

Dere kommer også ut til Sukkermøllernes dal, hvor dere besøker møllen Manaca Iznaga. Dere spiser lunsj på en lokal restaurant. Resten av dagen er på egen hånd.  

Overnatting på Casa i Trinidad med frokost

Dag 9  

Disse dager er frie til egen disposisjon. Den ene dag har dere inkludert leie av sykler. 

Der er både mulighet for kulturelle opplevelser og avslapning ved stranden. Trinidad ble grunnlagt i 1514 og var en av de første bosettelser på Cuba. En spennende kulturhistorisk by med utallige smukke bygninger. Cubanerne forsømmer heller ikke nogen leilighet til å snakke om den vakre byen. Også andre har oppdaget byens skjønnhet. I 1988 erklærte UNESCO at Trinidad og byens omegn har verdenshistorisk betydning på grund av sin fortid. Trinidad er Cubas tredje eldste by. Byen er spekket med velholdt arkitektur fra 1700- og 1800-tallet. sentrum er nesten bilfri, så det er god mulighet for en spaserturer gjennom de brosteinsbelagte gatene som byr på en titt inn i de fineste små gårdhavene med fontener og all verdens eksotiske planter. Trinidad og omegn viser noen av Cubas beste severdigheter; skjønn musikk, flotte gamle hus, flotte strender og en frodig natur.

Overnatting på Casa i Trinidad med frokost.

Dag 10: Trinidad - Havana

Etter frokosten går turen tilbake til Havana i buss, hvor vi ankommer om ettermiddagen. Dere blir innkvartert i et sentralt beliggende Casa.

Overnatting i Havana på godt beliggende Casa med frokost.

Dag 11: Havana - flyplassen i Havana

Formiddagen er fri til egen disposisjon for å få med seg de aller siste opplevelsene. Om ettermiddagen kjører dere til Havanas internasjonale flyplass, og hjemreisen begynner.  

Dag 12: Hjemkomst til Norge. Dere lander vi i Norge med kofferten full med skjønne opplevelser fra det autentiske Cuba. En deilig rundreise på Cuba er forbi.


Priser & Datoer

Pris fra DKK 11.985,- pr. person i delt dobbeltrom (danske kroner)

Inkludert i prisen:

 • Flyreise Norge - Havanna t/r med KLM/Air France. Prisen er regnet på billigste pakkepris og er betinget av denne.
 • Skatter, avgifter og brennstofftillegg
 • Forpleining ombord på de interkontinentale flyvninger.
 • Privat transport ved ankomst.
 • Velkommen møte med vår lokale representant
 • 4 netter på Casa Particular i Havana
 • 2 netter på Casa Particular i Viñales 
 • 1 netter på Casa Particular i Cienfuegos
 • 3 netter på Casa Particular i Trinidad 
 • All transport som beskrevet
 • Turistvisum til Cuba

Prisen inkluderer ikke:

 • Sykdomsavbestillingsforsikring
 • Adm. og konkursdekning ihht. Reisegarantifondet (DKK 150,-)
 • Reiseforsikring (obligatorisk for reiser til Cuba)
 • Drikkevarer og drikkepenger 
 • Tilllegg for enkeltrom

Klar til at bestille, eller ønsker du mere information?

Ring på +47 21 939 727 eller Udfyld vores formular


Spennende turer til Cuba

 • Cuba / Tilbudsreiser

  Autentiske Cuba

  Bli kjent med cubanerne Turen inkluderer et hav av utflukter og gir garanti for magiske opplevelser. Denne unike rundreisen er en kombinasjon av...
  • Pris: Fra DKK 11.985,-
  • Dage: 12
  • Afrejse: Daglig
  • God pris
  • 4 destinasjoner
  • Privat innkvartering
  • Frokost inkludert
  • En ekte cubanske opplevelse
 • Cuba / Tilbudsreiser

  Familieferie på Cuba

  Familieferie på Cuba

  Opplev sjarmerende Havanna og vakre Varadero med 1 ukes skjøn familieferie på Cuba. Reis f.eks. fra Oslo i høstferien for...
  • Pris: Fra DKK 9.995 kr.
  • Dage: 9
  • Ferie for hele familien
  • Rejs f.eks. i høstferien
  • Kulturelle Havanna
  • Avslapping på strenden i Varadero
 • Cuba / Rundreiser (engelsk reiseleder)

  Cuba by Bike med guide

  Sykkeltur rundt Cuba med engelsktalende guide.Faste avganger. 8 dager / 7 netter

  På denne 8 dagers sykkelferien på Cuba vil vi ta deg med på en...
  • Pris: Fra DKK 5.925,- uten fly
  • Dage: 9
  • Afrejse: Faste avreisedatoer
  • Ferie på to hjul
  • Lokale eksperter
  • Besøk til Paradise Island
  • Palm Strender
  • Frodig natur
  • Aktiv ferie
  • Internasjonal gruppe
 • Cuba / Rundreiser (norsk reiseleder)

  Opplevelsesrike Cuba

  Cuba rundreise – opplevelse og strandSvane Reiser har sammensatt en 11 netters / 12 dagers rundreise med erfaren norsk reiseleder. Her får dere med...
  • Pris: DKK 19.990,- (danske kroner)
  • Dage: 13
  • Afrejse: 2. -14. november 2019
  • Norsk reiseleder
  • Byrundtur i Havanna
  • Besøk Playa Larga
  • Kulturhistoriske Trinidad
  • All Inclusive i Varadero
Få et spesialtilbud i innboksen din
Ikke gå glipp av det beste tilbudet!
Tilmeld deg nyhetsbrevet vårt og motta gode tilbud direkte på mail!